Workshop Free Running


Workshop free running.png

Free Running wordt ook wel The Art of Motion genoemd. Leerlingen leren tijdens deze workshop de beginselen van Parcours en Tricking, twee elementen van free running. Oftewel: van A naar B verplaatsen op een sierlijke manier. Een obstakel wordt juist een uitdaging met spectaculaire bewegingen als resultaat.

Opbouw workshop Free Running
De workshop begint met een korte introductie door een gediplomeerde workshopleider. Er wordt verteld over het ontstaan en de cultuur van free running. Leerlingen gaan tijdens de workshop op een acrobatische wijze onder, over en door allerlei objecten heen. Er wordt in principe gestart in de gymzaal, maar daarna kan er bij mooi weer naar buiten worden gegaan. De wereld wordt een speelplaats! De leerlingen beginnen met het oefenen van simpele sprongen, waarna het niveau wordt verhoogd. Als afsluiting presenteren de leerlingen wat ze hebben geleerd of misschien zelf hebben bedacht.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Met een culturele insteek, lekker actief bezig!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;