Help


Op deze pagina staan een aantal regelmatig gestelde vragen over onze website. 

Vragen van bezoekers

Ik wil graag een artiest / voorstelling boeken. Kunnen jullie mij helpen?

Wil je zelf direct contact met de groep? Vul dan het formulier in onder de voorstelling. De artiest zal dan jou opbellen of mailen.

Ik wil een voorstelling, workshop of activiteit boeken voor op school...

Dan ben je op de juiste plaats. Nog even en er staan honderden voorstellingen en workshops op Kunsteducatie.nl. Je kan via de website direct contact met hen opnemen.

Vragen van producenten en docenten

Kan ik meerdere gezelschappen toevoegen onder één account?

Ja, dat kan. Je kan meerdere profielen en voorstellingen toevoegen. 

Hoe snel reageert de artiest / docent op mijn aanvraag?

Doorgaans reageren de artiesten binnen 24 uur op een aanvraag. Als een artiest na twee dagen nog niet gereageerd heeft, is het handig dit door te geven aan ons. Het kan zijn dat de artiest de mail niet ontvangen heeft. Wij zullen dan controleren wat er fout gaat en zorgen dat je alsnog in contact kan komen met de artiest.

Hoe verdienen wij onze boterham?

De website is gratis voor iedereen. Wij rekenen geen kosten voor plaatsing van een voorstelling. Dat is zo, en dat willen we zo houden! Omdat we wel een boterham willen verdienen, bieden we artiesten promotie aan voor hun voorstelling. Zij betalen ons daarvoor. Met dit geld betalen we het personeel dat het onderhoud van de website verzorgt. Daarnaast vragen we aan artiesten en sprekers die meer dan twee aanvragen via onze website hebben gekregen om financieel bij te dragen aan het platform. Ook kan het zijn dat er in de toekomst kosten gerekend gaan worden voor het plaatsen van meerdere voorstellingen. Ook rekenen we kosten aan impresariaten die voorstellingen op onze website plaatsen. 

Hoeveel voorstellingen mag ik op de website plaatsen? 

Je mag op onze website als artiest meerdere profielen en voorstellingen plaatsen. We hebben daar (nog) niet een limiet op gezet. Maar we verwachten dat je het niet te gek maakt. 

Hoe kan ik met mijn voorstelling een vermelding krijgen op de hoofdpagina?

Wil je meer weten over promotie op onze website, neem dan contact op met ons. Wij denken graag met je mee hoe je meer optredens kunt krijgen. 

;